Tapijt

Tapijt geeft een warme en huiselijke sfeer in uw huis. Een wens voor iedereen!

Er zijn veel soorten tapijt. Voor verschillende doeleinden onderscheiden we de volgende soorten: 'Projecttapijten' waarbij een hoge slijtvastheid belangrijk is. Bij projecttapijten kunt u kiezen uit vele kleuren en stijlen. Van relatief 'simpel', naar practisch naaldvilt tot aan design tapijt.Van Dijk Stoffering kan dit voor u leveren en vakkundig leggen. Maar ook in uw woning is tapijt een 'heerlijk' product, wat voor veel mensen niet weg te denken is in hun interieur.

Een hoogpolig tapijt voor de slaapkamer is altijd prettig ontwaken en wint steeds meer terrein ten opzichte van harde vloeren op de bovenverdieping. Ook is er een ruime keus te vinden voor 'trapgeschikte' tapijten. Uw trap kan op diverse manieren bekleed worden. U heeft de keuze om het met of zonder zijkanten te doen, maar ook met een loper en bijpassende roedes enzovoort. Ook in uw woonkamer kan een tapijt heel fraai staan. Misschien is een complete woonkamer met tapijt voor u een brug te ver, overweeg dan eens een Carpet. Een Carpet is in vele soorten en in praktisch alle maten te verkrijgen. U kunt ook kiezen voor een 'volume' Carpet. Dit is tapijt met blinde afwerking en ondertapijt eronder. Dat zorgt voor een heerlijk comfort!

Natuurtapijten zoals Sysal en Kokos behoren ook tot onze specialismen. Vele klanten zijn u voorgegaan met een compleet natuurlijke tapijten ingericht woonhuis. Er zijn zelfs natuurtapijten die voor de trap geschikt zijn en ook als Carpet niet weg te denken zijn uit onze collectie. In ons assortiment vindt u ook vele afwerkbanden in bijvoorbeeld leder en stof. Kortom; de keuze is reuze, we laten u daar graag vrijblijvend kennis mee maken in onze showroom!


 

« Terug naar overzicht