Over ons

Na diverse jaren als stoffeerder gewerkt te hebben bij een gerenommeerde woninginrichter, is Arwin van Dijk in 2000 begonnen met zijn eigen bedrijf als totaal woning én project stoffeerder in Leerdam. Eerst vanuit het woonhuis, maar al snel in een als winkel ingerichte schuur. In 2005 vestigde ons bedrijf zich in een karakteristieke stadsboerderij met veel oude details in het centrum van glasstad Leerdam. In 2016 verhuisden we naar de rand van het industrieterrein van Leerdam. In deze showroom kunnen we u vele bekende, kwalitatief goede merken op het gebied van stoffering presenteren.Het meest bijzondere aan ons bedrijf is het persoonlijke advies wat u op afspraak kunt krijgen, met als groot voordeel dat er maar één klant tegelijk is en wij alle aandacht voor u hebben. Klanten ervaren het als bijzonder prettig dat u niet eerst naar de showroom hoeft te komen, maar dat wij eerst komen kijken bij u thuis of in uw bedrijfspand om te zien wat de mogelijkheden zijn en wat de juiste kleurcombinaties zijn. Zeker bij een gehele inrichting wordt dat erg prettig gevonden.
 

De kracht van ons bedrijf ligt in het adviseren en het combineren van diverse producten tot een SFEERVOL geheel wat bij u past. Want zoals elk mens anders is, zo is ook elke klant anders en heeft iedereen zijn eigen smaak. Dat kan een zeer strak interieur zijn tot een heel romantisch interieur. Ons streven is om de door u uitgekozen materialen zeer netjes te monteren tegen een normale prijs. Alle producten worden door Van Dijk Stoffering ingemeten en vakkundig geïnstalleerd. Wij werken voor zowel particuliere opdrachtgevers met woonhuizen als voor zakelijke opdrachtgevers. Dat kan gaan over een kantoor, hotel, showroom, enzovoort.
 

Voor alle opdrachten geldt; wij leveren kwalitatief goed vakwerk tegen concurrerende prijzen. Kijk bij ons projectoverzicht op deze website voor een indruk van ons geleverde werk. Bij het productenoverzicht krijgt u een indruk van de producten die we kunnen leveren. Dat geeft nog geen compleet beeld. Om een compleet beeld te krijgen van onze activiteiten kunt u vrijblijvend met ons een afspraak maken.
 

Kortom: Belt u ons gerust voor een persoonlijke afspraak. Dat kan ook bij u thuis of bij uw bedrijf. Maak op die manier kennis met ons vakkundig bedrijf.