Gordijnen

Overgordijnen zorgen voor een huiselijke gezelligheid, wie wil dat nou niet in zijn huis?

Vele designs zijn mogelijk met evenzoveel mogelijkheden van kleuren. Rustige gordijnen bij uw in natuurtinten gekleurde muren en houten vloer, of bij een kleurbepalend oosters tapijt. In de hal met rode velours gordijnen, in de kinderkamer met een roze muur en een pip behang met witte meubels, dat vraagt om een doorgeschuurde witte roede met witte taft stof of een roze ruitje met een witte bies aan de sluitzijde. Om het helemaal af te maken, ook nog opgenomen met kwasten. Wie droomt daar nu niet van...?

Veel mensen kiezen voor standaard en behoudend, daar is natuurlijk niets mis mee. Maar graag laten wij u zien dat er veel meer mogelijk is. Zoals diverse manieren van confectie: met zeilringen, vlinder – triple plooi, Bokaalplooi, Belgsche plooi, Smokband, met biezen aan sluit- of onderkant, gevoerd of ongevoerd, enzovoort.

Vaak maakt een detail uw gordijn sprekend. Het is dus niet en, en maar of, of een evenwichtige combinatie maakt een interieur kloppend, waarbij gordijnen zeer bepalend zijn. Ook de manier van ophanging vraagt om aandacht, een roede of railroede is mooi maar niet bij elke situatie het mooist. Dus ook hierbij is een deskundig advies noodzakelijk en helpen wij u graag met het maken van uw keuze.

 

« Terug naar overzicht